bg

Да бързаш да видиш света!

Пробна кауза

Стойност: 410 Кредита

Събрани: 0 Кредита

Всеки от Вас може да помогне на Неонатологично отделение в МБАЛ гр. Шумен

 

Недоносените бебета,  не са различни деца, но по някаква причина са се родили по-рано. Отглеждани с много топлота, отговорност, медицински опит и съвременна апаратура, малките специални пациенти порастват напълно здрави деца.

През годините, чрез сайта www.chetidari.bg Вие, четящи приятели, изразихте Вашата любов  към  недоносените дечица в Неонатологично отделение в МБАЛ гр.Шумен. С дарените от Вас кредити станахте съпричастни в грижите за тях. Всичко това  ни дава увереност да Ви предложим нова кауза и с Вашата подкрeпа Неонатологично отделение да получи Ларингоскоп.

При недоносените бебета и децата погълнали околоплодни води се налага да им бъдат поставени  медикаменти в трахеята, които подпомагат функционирането на белия дроб и усвояването на кислород.

Ларингоскопът е уред осигуряващ видимост на входа на трахеята, което позволява освобождаване на дихателните пътища и осигуряване на интубация.

За да се извърши тази манипулация задължително е поставянето на тръба в трахеята, за което се използва ларингоскоп, след което могат да бъдат поставени на изкуствена белодробна вентилация.

Вашата добрина ще даде възможност, недоносените дечица да пораснат здрави, пълноценни и щастливи!

  • 27510 кредита разпределени за благотворителност
  • 1675 регистрирани ученици
  • 3371 прочетени книги
  • 18 успешно приключили кампании