bg

Здравей, лято! Хайде на море!

Пробна кауза

Стойност: 500 Кредита

Събрани: 500 Кредита

Ваканция на море за 27 деца, осигурена от Ателие Прегърни ме!

Четящи приятели, повечето от вас вече знаят за дейността на Ателие Прегърни ме. С вашата щедрост вече два пъти помогнахме да се реализират част от инициативите на ателието.

 Всички мечтаем за вълнуващо и пъстро лято, за синьото море и топлия пясък.

Децата без семейства с подкрепата на Ателие Прегърни ме ще отидат също на море. Те с голямо вълнение и нетърпение очакват новата творческа ваканция на море , която ще се проведе от 17 до 29 юли / за четвърта поредна година/на Слънчев бряг. Групата ще бъде голяма от 27 деца, двама писатели, трима художника и екип от възпитатели и директори на къщичките от семеен тип, в които са настанени децата.

Ваканцията дава възможност на децата да се включат в обществения живот в присъствието на възрастни, като участват равноправно  и всеотдайно във всички ежедневни дейности. Това извънредно много помага на децата, освен да откриват и развиват своите таланти, да се утвърждават като отговорни към другите социално зрели личности. И което е най-важно – по време на тези ваканции се случват истинските срещи и приятелства. Тогава живеем и мечтаем 24 часа.

Ще бъдем благодарни, мили деца, за вашето доверие, подкрепа и щедрост!

  • 42530 кредита разпределени за благотворителност
  • 2118 регистрирани ученици
  • 5029 прочетени книги
  • 47 успешно приключили кампании