bg

Актовата зала в Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен с нов облик и живот, с подкрепата на „Чети, дари” !

Пробна кауза

 

 „Доброто е нещото, което свързва хората в една общност“

 Мили четящи приятели,

Вие   четете  книги и участвате в благотворителност, чрез сайта www.chetidari.bg . С дарените кредити  за каузата "Да дадем нов облик на Актовата зала в  Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен" направихте възможно тя да се реализира. Дарена е сумата от 600 лева на  Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен.

Благодарим Ви, от сърце!

„Чети, дари“ с Ваша  помощ и от Ваше лице се включи в обновяването и модернизирането на  пространството в Актовата зала. Тя е територия на събития, обединяващи хуманитарната общност. При обновяването е запазена атмосферата на някогашния музикален салон и ще се ползва за утвърждаване ценностите на хуманизма.С Вашата подкрепа Актовата зала  в Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен се превърна в уютно място за общуване, обмяна на опит, културни събития и творчески изяви.

 „Инер Уил- Клуб Шумен“ помогна това да се случи, чрез сайта www.chetidari.bg , като предостави финансовите средства.

За каузата са дарени 600 кредита, като 510 кредита са дарили ученици от  СУ „Йоан Екзарх Български“ гр.Шумен. Останалите 90 кредита са дарили ученици от  ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ гр.Самоков.

     Стойността на реализираните каузи до момента е 39 876 лева.        

      Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 376 броя, разпределени в трите възрастови групи.

      До момента на сайта са представени още четири активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

„Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г.ще бъде върнат към живот. Реставриране на безценната книга „Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г. по Дарителската програма „Осинови книга“ на Национална библиотека „Св.Св.Кирил и Методий“.

 Фондация  #ЗА ДОБРОТО  с кампания за  децата на Герои ! Включване в кампанията за подкрепа на децата на Герои-лекари, медици и учители, починали от Ковид-19, докато изпълняват професионалната си мисия.

 Включете се отново в кампанията на фондация „Очи на четири лапи“ Стани „Ангел Хранител“! Подкрепа за кампанията Стани „Ангел Хранител“, за да се сбъдне надеждата на незрящ човек да получи куче-водач.

 Арт-терапевтични материали за специализирани дейности в Дневен център за деца и младежи с увреждания в град Златица. Подкрепа за „Специалните“ деца и младежи в центъра с Арт-терапевтични материали за специализирани дейности.

 Приятели, продължавайте да четете и да правите добро, чрез сайта www.chetidari.bg  , за да изпитвате удовлетвореност, че можете да бъдете от полза на другите!

 

28.03.2023г.

  • 43560 кредита разпределени за благотворителност
  • 2134 регистрирани ученици
  • 5168 прочетени книги
  • 49 успешно приключили кампании