bg

Благодарности за добрината на четящите деца и младежи!

Пробна кауза

Реализирана е десета благотворителна кауза!

Благодарение на Вас, мили четящи приятели е реализирана още една кауза: „Стани част от голямото семейство-училище за кучета водачи”, чрез сайта www.chetidari.bg . Дарени са 2000 лева на Фондация „Очи на четири лапи” гр. София. С предоставената сума Фондацията закупи суха храна за кучетата в обучение, които да станат, „очи на четири лапи”, приятели и помощници на незрящите хора.

Благодарим Ви, четящи деца и младежи!

Изразяваме нашето огромно уважение към положения от Вас труд и проявената добрина! Вие четяхте книги, печелихте кредити и ги дарихте към кауза, която да направи живота на хората с увреждания свободен и независим!

    За каузата са дарили кредити общо 47 деца, от които 10 са от гр. Шумен, а останалите 37 са от следните населени места: Варна, Белене, Златица, Сливен, Челопеч, Русе, Стара Загора, София, Долна Оряховица, Бургас, Пирдоп, Белослав, Свищов, Търговище, Хасково.

       Това е десета реализирана кауза по проекта, който стартира на 11.05.2016 г. До момента на сайта са представени още пет активни каузи, които предстои да бъдат реализирани: „Да разберем по-бързо, да стигнем по-далеко, да знаем повече”- Монитор за интерактивна класна стая в СУ „Васил Левски” гр. Стара Загора; „Подари ми детство с мобилни уреди за обучение на открито”- Мобилни уреди за обучение на открито за децата със специални образователни потребности към Центъра за специална образователна подкрепа гр. Бургас; „Четенето е удоволствие-да четем и да играем”- Нов кът за четене в СОУ „Максим Горки” гр. Стара Загора; „Книга прочети и на училищната библиотека помогни”- Обновяване с нови съвременни книги на училищната библиотека в Пето основно училище „Митьо Станев” гр. Стара Загора; „Прочети книга-опознай света”- Мултимедиен проектор за новата актова зала на СУ „Железник” гр. Стара Загора.

Всичко е във Вашите ръцете четящите ученици! От Вас зависи, коя ще бъде следващата изпълнена кауза!

  • 29870 кредита разпределени за благотворителност
  • 1748 регистрирани ученици
  • 3615 прочетени книги
  • 22 успешно приключили кампании