bg

Вижте победителите за месец март 2018г.

Пробна кауза

Мили приятели,

Пролетта дойде – толкова чакана, толкова мечтана и истински обичана. Времето се променя, всичко оживява след дългата и студена зима. Във въздуха се носи аромат на цветя и свежест. Всички ставаме по- усмихнати, по-търсещи, по-обичащи и по-добри. Пролетта Ви изпълни с енергията си, която носи и Вие следвате мечтите си, регистрирайки се в сайта www.chetidari.bg . В него Вие откривате интересни заглавия на книги и автори, печелите кредити, решавайки тестове по избраните от Вас книги. Ние с огромно вълнение , проследяваме, всичко , което се случва в сайта, радваме се заедно с Вас. Щастливи сме да обявим победителите в надпреварата по четене за месец март 2018г. Всички те ще получат картички с автографи на известни български актьори.

Вижте кои са победителите за март, в различните възрастови групи:

1-ва група от 1-ви до 4-ти клас

Победител е Борис Коев - 4 клас, СУ „Димчо Дебелянов” гр. Белене, 8 прочетени книги, 80 кредита.

В тази група Борис Коев е победител в състезанието по четене за месец ноември 2017г. Да му пожелаем успех и в другите състезания!

2-ра група от 5-ти до 8-ми клас

Победител е Ивайло Добрев – 5 клас, ОУ „Цар Симеон I” гр. Варна , 6 прочетени книги, 60 кредита.

В тази група Ивайло Доберв  е победител за  месеци октомври, ноември, декември 2017 г. и януари 2018 година. Също така е победител и в Коледното състезанеие по четене. Желаем му успех във всички следващи състезания!

3-та група от 9-ти до 12-ти клас

Победител е Невена Андонова -10 клас, Второ СУ „Професор Никола Маринов” гр. Търговище, 5 прочетени книги, 50 кредита

Поздравления и честито на победителите!

Месечните състезания по четене продължават. Побързайте, регистрирайте се в сайта „Чети дари”, забавлявайте се и спечелете! Успех на всички участници!

Дарявайте спечелените си кредити, само така ще дарите частица от своята добрина и ще помогнете на нуждаещите се около Вас.

Напомняме Ви, че в момента има още две състезания, които са с парични награди: Великденско състезание от 15.01.2018г. до 10. 04.2018г. и Годишен маратон по четене, който ще завърши на 01.06.2018г. Припомнете си регламента за тях тук!

Добавяме нови заглавия на книги всеки месец, проследявайте ги!

Побързайте, регистрирайте се в сайта www.chetidari.bg ! Следвайте мечтите си, изразете себе си!

4.04.2018 година

  • 12110 кредита разпределени за благотворителност
  • 1083 регистрирани ученици
  • 1566 прочетени книги
  • 5 успешно приключили кампании