bg

Днес chetidari.bg навършва 1 година от създаването си.

Пробна кауза

 На днешния ден църквата почита Светите братя Кирил и Методий .Известни още като Солунските братя те са създатели и разпространители на първата славянска азбука - глаголицата.

Този ден екипът ни избра преди 1 година за старт на сайта  www.chetidari.bg .

Ето,че измина 1 година изпълнена с много вълнения , работа и очаквания . Сега можем само да споделим ,че всичко , през което минахме като екип , за да съществува сайта , си заслужаваше . Щастливи сме , когато се увеличава броят на  регистрираните читатели в сайта.Още по-щастливи сме, когато расте броят на прочетените книги . Истински се радваме , когато има кауза, която е събрала необходимите кредити за реализирането си, чрез Вашето "гласуване" за нея.Благодарим  Ви за проявения интерес и се надяваме да продължите да сте с нас , за да се случват добри и хубави каузи !

Днес , на 11.5.2017г. , ще отбележим годишнината на сайта с обявяване на ново състезание. 

 Ето и правилата :

1.Срокът-  до 30 юни 2017г.

2. Условието- най-много прочетени книги и разпределени кредити за каузите в периода от 15 септември 2016г. до 30 юни 2017г. 

Победителите във всяка възрастова група ще бъдат обявени в сайта и във фейсбук и ще получат награди.

 За всеки от тях ще има ваучер на стойност 60 лева , както и допълнителни награди ,които ще са изненада.С ваучер ще могат да пазаруват в магазините на известна верига книжарници в България.

 Хубавото на това състезание е ,че всеки ,който е чел през учебната година и не е успял да се класира за предходните две състезания,сега има шанс да го направи. За ориентир ще Ви подскажем , че по групи най-много събрани кредити  от един участник са :за 1-ва група -170кр..; за 2-ра група -130кр.; за 3-та група -90кр.

 

 

 

Пожелаваме Ви успех!

 

11.5.2017г.

 

 

 

  • 11620 кредита разпределени за благотворителност
  • 1056 регистрирани ученици
  • 1498 прочетени книги
  • 4 успешно приключили кампании