bg

Добрата новина отново е при нас!

Пробна кауза

„Чети-дари” е с поредната реализирана кауза!

Мили четящи приятели,

Вие направихте възможно в навечерието на Коледните празници Неонатологично отделение в МБАЛ гр. Шумен да получи преносима инфузионна помпа/перфузор/ на стойност 1180 лева. Дарението е изпълнена кауза „Дари любов и помогни на новородените недоносени деца”, чрез сайта www.chetidari.bg . Предимствата при нея е възможността да работи на батерии, което я прави удобна за работа при транспорт на тежко болни дечица. Инфузионните помпи се използват ежедневно. С тях се вливат глюкозни и електролитни разтвори, дозират се прецизно прилаганите медикаменти.

Благодарим Ви, четящите дарители!

Вашата помощ е много ценна за лекарите в отделението, които се грижат тези малки дечица, да оцелеят и пораснат!

Инер Уил Клуб Шумен направи възможно това да се случи, създавайки сайта www.chetidari.bg и осигурявайки финансовите средства.

Децата, дарили кредити за каузата са от следните населени места в България: Бургас, Ботевград, Шумен, Варна, Златица, Стара Загора, Пирдоп, Челопеч, София.

Това е петнадесета реализирана кауза по проекта, който стартира на 11.05.2016г. До момента на сайта са представени още четири активни каузи, които предстои да бъдат реализирани: „Да разберем по-бързо, да стигнем по-далеко, да знаем повече”-Монитор за интерактивна класна стая в СУ „Васил Левски” гр. Стара Загора; „Четенето е удоволствие-да четем и да играем”-Нов кът за четене в СОУ „Максим Горки” гр. Стара Загора; „Дарете интерактивна платформа за обучение на деца и деца със специални образователни потребности в ДГ „Вълшебство” гр. Бургас”-Интерактивна платформа за видеоигри върху пода в детска градина „Вълшебство” гр. Бургас; „Подай ръка на новородените недоносени деца, те имат нужда от Твоята подкрепа!”-Три аспиратора за Неонатологично отделение в МБАЛ гр. Шумен.

Четете книги и дарявайте спечелените си кредити, приятели! От Вас зависи, коя ще бъде следващата изпълнена кауза!

16.12.2020 г.

  • 29870 кредита разпределени за благотворителност
  • 1748 регистрирани ученици
  • 3615 прочетени книги
  • 22 успешно приключили кампании