bg

Приключи състезанието „Голямото лятно четене” за 2021 година!

Пробна кауза

Мили четящи приятели,

Отмина  лятото, както и лятната ваканция. Вероятно сте се заредили с много приятни емоции от игрите и забавленията. Чудесно е , че намерихте време и за четене на хубави книги!

Поздравяваме Ви за участието в сайта www.chetidari.bg и състезанието "Голямото лятно четене" !

Приключи състезанието „Голямото лятно четене” с период 01.07.2021г.-15.09.2021г. Време е да обявим победителите в различните възрастови групи. Всички те ще получат награда в размер от 50 лева.

1-ва група от 1ви до 4-ти клас

Победител е Антония Ив. -3 клас,  Национален учебен комплекс по култура гр. София- 90 броя кредити от 9 прочетени книги, 80 броя дарени кредита, общ сбор 170.

2-ра група от 5-ти до 8-ми клас

Победител е Анна Г. -5 клас, СУ „Св. Св. Кирил и Методий” гр. Бургас- 120 броя кредити от 12 прочетени книги, 130 броя дарени кредита, общ сбор 250.

3-та група от 9-ти до 12-ти клас

В тази група за съжаление не можем да излъчим победител, защото има само един участник с 2 прочетени книги и не е дарил кредитите си.

Честито на Антония и  Анна!

Екипът на „Чети-дари” искрено се надява, че отново ще бъдем заедно с Вас през новата учебна 2021/2022 година. Очакват Ви нови състезания, заглавия на книги и  благотворителни каузи. В следваща новина ще бъде публикуван графикът на състезанията за новата учебна година!

Всички онези, които още не са се регистрирали в сайта www.chetidari.bg  да побързат! Чрез него имате уникален шанс да изпитате удоволствието от четенето на книги и радостта да помагате като дарявате ! Не пропускайте шанса си да участвате в състезания и да се борите за награди!

Напомняме на тези, които още не са въвели в профила си данни за промяна в класа, да го направят! Това Ви осигурява безпроблемен достъп до тестовете от Вашата възрастова група.

ВАЖНО !!!!   За да получат наградите си , участниците в състезанията по четене, които за първи път са победители, трябва да ни изпратят попълнена Деклараця за съгласие от родител или настойник , които ще получат на електронната поща, с която са се регистрирали в сайта !

Също така трябва да ни посочат точен адрес, на който да получат наградата си, като ни пишат на info@chetidari.bg!

Пожелаваме Ви много здраве и успешна учебна година!

Продължавайте да сте активни  в сайта www.chetidari.bg  и нека заедно да помагаме, на тези които имат нужда!

 

11.10.2021г.

  • 35750 кредита разпределени за благотворителност
  • 1942 регистрирани ученици
  • 4346 прочетени книги
  • 34 успешно приключили кампании