bg

Приключи състезанието „Голямо лятно четене”

Пробна кауза

 

Мили четящи приятели,

Отмина  лятото, както и лятната ваканция. Вероятно сте имали много положителни емоции и имате какво да разкажете на съучениците си в училище. Вие бяхте активни в сайта www.chetidari.bg. Четохте книги и участвахте в благотворителност .

Приключи състезанието „Голямо лятно четене” с период 01.07.2022г.-15.09.2022г. Ето победителите в различните възрастови групи, като всички те ще получат награда в размер от 50 лева:

1-ва група от 1ви до 4-ти клас

Победител е Радост Т. -3 клас,  НУ „Климент Охридски“ гр.Пловдив- 160 броя кредити от 16 прочетени книги, 160 броя дарени кредита, общ сбор 320.

2-ра група от 5-ти до 8-ми клас

Победител е Калина Г. -5 клас, ОУ „Д-р Петър Берон” гр. Шумен- 120 броя кредити от 12 прочетени книги, 300 броя дарени кредита, общ сбор 420.

3-та група от 9-ти до 12-ти клас

В тази група не  излъчваме победител, защото има двама участника, прочели по една  книга и не са дарили кредитите си.

Честито на Радост и Калина!

Поздравления четящи приятели и дарители!

Екипът на „Чети, дари” искрено се надява, че отново ще бъдем заедно с всички Вас, четящи приятели, през новата учебна 2022/2023 година. Очакват Ви нови състезания, заглавия на книги и  благотворителни каузи. В следваща новина ще бъде публикуван графикът на състезанията за новата учебна година!

Всички онези, които не са се регистрирали в сайта www.chetidari.bg  да побързат! В него Вие ще изпитате удоволствието от четене на книги и радостта да дарявате добрина! Не пропускайте шанса си да участвате в състезания и да се борите за награди!

Напомняме на тези, които още не са въвели в профила си данни за промяна в класа, да го направят! Това Ви осигурява безпроблемен достъп до тестовете от Вашата възрастова група.

Пожелаваме Ви много здраве и успешна учебна година!

Продължавайте да бъдете активни  в сайта www.chetidari.bg  и нека заедно да помагаме, на тези които имат нужда!

05.10.2022г.

  • 43410 кредита разпределени за благотворителност
  • 2126 регистрирани ученици
  • 5139 прочетени книги
  • 49 успешно приключили кампании