bg

Реализирана е каузата „Подари ми детство с мобилни уреди за обучение на открито”!

Пробна кауза

Поздравления за четящите дарители!

На 30.09.2020г. благодарение на Вас, четящи приятели, Инър Уийл Клуб Бургас дари мобилна светофарна уредба с пътни знаци на Центъра за специална образователна подкрепа гр. Бургас. Дарението на стойност 950 лева е изпълнена кауза „Подари ми детство с мобилни уреди за обучение на открито”, чрез сайта www.chetidari.bg . Уредите са предназначени за обучение на открито на децата със специални образователни потребности в Центъра. Чрез игролечение, децата ще се научат да се контролират, да разпознават пътната обстановка, да изпълняват пешеходните правила с настроение и най-вече да се адаптират в заобикалящата ги среда.

Благодарим Ви, четящите деца и младежи за труда и добрината!

С Вашият жест на дарителство, Вие помогнахте да се създаде един по-добър свят за децата със специални образователни потребности!

Децата, дарили кредити за каузата са от следните населени места в България: Бургас, Шумен, Стара Загора, Варна,Златица, Сливен.

Това е дванадесета реализирана кауза по проекта, който стартира на 11.05.2016 г. До момента на сайта са представени още пет активни каузи, които предстои да бъдат реализирани: „Да разберем по-бързо, да стигнем по-далеко, да знаем повече”-Монитор за интерактивна класна стая в СУ „Васил Левски” гр. Стара Загора; „Четенето е удоволствие-да четем и да играем”-Нов кът за четене в СОУ „Максим Горки” гр. Стара Загора; „Книга прочети и на училищната библиотека помогни”-Обновяване с нови съвременни книги на училищната библиотека в Пето основно училище „Митьо Станев” гр. Стара Загора; „Прочети книга-опознай света”-Мултимедиен проектор за новата актова зала на СУ „Железник” гр. Стара Загора; „Дари любов и помогни на новородените недоносени деца”- Преносима инфузионна помпа с батерии за Неонатологично отделение в МБАЛ гр. Шумен.

Всичко е във Вашите ръце, четящи приятели! От Вас зависи, коя ще бъде следващата изпълнена кауза!

 

  • 29870 кредита разпределени за благотворителност
  • 1748 регистрирани ученици
  • 3615 прочетени книги
  • 22 успешно приключили кампании