bg

Реализирана е още една благотворителна кауза!

Пробна кауза

Поздравления за четящите дарители !

Мили четящи приятели,

С Вашата изключителна активност в сайта www.chetidari.bg сътворихте нещо уникално! Каузата "Подкрепете участието на хор “ Бодра песен” град Шумен в международния хоров фестивал в град Краков, Полша!" събра кредитите си само за два дни.

Дарени са 500 лева на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Обединен детски комплекс „Анастас Стоянов" гр. Шумен, за участието на хор „Бодра песен“ в престижния международен хоров фестивал “Cracovia Cantans“, 01.06.-06.06.2023г. в град Краков, Полша.

Хор „Бодра песен" град Шумен е носител  на изключително високи награди и звания в страната и света.

Хорът ще участва в три концерта в различни църкви и концертни зали в град Краков, както и в Гала-концерта. В програма му са планирани представяне, както на емблематични български творби, така и изпълнение на новата творба „Меса за радостта“ от световно известния композитор от Словения – Амброж Чопи.

Благодарим Ви четящи приятели!

Вие подкрепихте хор „Бодра песен“ да представи българското хорово изкуство и традиции пред голяма хорова аудитория и да прослави България!

„Инер Уил- Клуб Шумен“ направи възможно това да се случи, чрез сайта www.chetidari.bg и осигури финансовите средства.

Дарителите за  каузата са деца и младежи от различни училища в гр. Шумен.

До момента на сайта са представени още четири активни каузи, които чакат да бъдат подкрепени от Вас:

Арт-терапевтични материали за специализирани дейности в Дневен център за деца и младежи с увреждания в град Златица. Подкрепа за „Специалните“ деца и младежи в центъра с Арт-терапевтични материали за специализирани дейности.

„Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г.ще бъде върнат към живот. Реставриране на безценната книга „Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г. по Дарителската програма „Осинови книга“ на Национална библиотека „Св.Св.Кирил и Методий“.

Фондация  #ЗА ДОБРОТО  с кампания за  децата на Герои ! Включване в кампанията за подкрепа на децата на Герои-лекари, медици и учители, починали от Ковид-19, докато изпълняват професионалната си мисия.

Включете се отново в кампанията на фондация „Очи на четири лапи“ Стани „Ангел Хранител“! Подкрепа за кампанията Стани „Ангел Хранител“, за да се сбъдне надеждата на незрящ човек да получи куче-водач.

Приятели, продължавайте да сте активни в сайта www.chetidari.bg ! Четете и  правете добро!

Добрините движат света и го правят по-добър.

04-04-2023г.

  • 43560 кредита разпределени за благотворителност
  • 2134 регистрирани ученици
  • 5168 прочетени книги
  • 49 успешно приключили кампании