bg

СЪСТЕЗАНИЕТО "ГОЛЯМОТО ЛЯТНО ЧЕТЕНЕ" ПРИКЛЮЧИ!

Пробна кауза

Победителите в състезанието „Голямото лятно четене”

Кои са щастливците, спечелили награди!

Мили четящи приятели,

С много вълнение ,обявяваме резултатите от състезанието „Голямото лятно четене”. Щастливи сме, че през лятото, което е време за почивка, игри, вълнуващи забавления, бяхте много активни в сайта www.chetidari.bg! Това показа Вашата любов към четенето на книги и искреното Ви желание да правите добро. Вие се справяхте с тестовете по книги, обявени в сайта, печелихте кредити и ги дарявахте към благотворителни каузи. Радостни сме, че не пропускахте всяко ново заглавие на книга, в сайта.

Време е да обявим и победителите в състезанието ,с период 01.07.2019г.-15.09.2019г. ,в различните възрастови групи. Всички те ще получат награда в размер от 50 лева.

1-ва група от 1ви до 4-ти клас

Победител е Никола М. -4 клас, ОУ „Васил Априлов” гр. Бургас- 260 броя кредити от 26 прочетени книги, 260 броя дарени кредита, общ сбор 520.

2-ра група от 5-ти до 8-ми клас

 

Победител е Гергана Ник.-5 клас, ОУ „Антон Страшимиров” гр. Варна- 100 броя кредити от 10 прочетени книги, 90 броя дарени кредити, общ сбор 190.

3-та група от 9-ти до 12-ти клас

Победител е Катерина Д. -11 клас, СУ за Хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски” гр. Варна-80 броя кредити от 8 прочетени книги, 90 броя дарени кредита, общ сбор 170.

 

Честито на Никола, Гергана, Катерина!

Поздравления четящи приятели и дарители!

Екипът на „Чети-дари” искрено се надява, че отново ще бъдем заедно с Вас ,скъпи ученици,през новата учебна 2019/2020 година! Очакват Ви нови състезания, заглавия на книги и благотворителни каузи. Графикът на състезанията за новата учебна година, ще бъде обявен до края на месец октомври 2019г.

Всички онези, които не са се регистрирали в сайта www.chetidari.bg да побързат! В него Вие ще имате шанс,чрез удоволствието от четене на книги да изпитате радостта да дарявате добрина! Не пропускайте шанса си да участвате в състезания и да се борите за награди!

Напомняме на тези, които още не са актуализирали в профила си данните за промяна на класа, да го направят! Това Ви осигурява безпроблемен достъп до тестовете от Вашата възрастова група.

Четете и участвайте в благотворителност, чрез сайта www.chetidari.bg !

Всичко е във Вашите ръце! Променяйте света към по-добро!

 

 

01.10.2019г.

  • 29870 кредита разпределени за благотворителност
  • 1748 регистрирани ученици
  • 3615 прочетени книги
  • 22 успешно приключили кампании