bg

С БЛАГОДАРНОСТ ЗА ДОБРИНАТА НА ЧЕТЯЩИТЕ ДЕЦА И МЛАДЕЖИ!

Пробна кауза

 „Чети, дари”  реализира каузата Стани „Ангел Хранител“!

 

Мили четящи приятели,

Вие  за пореден път, чрез четене на книги, участвахте в благотворителност.   Дадохте възможност, да се реализира каузата: Стани „Ангел Хранител“, чрез сайта www.chetidari.bgДарени са 520 лева на фондация „Очи на четири лапи”.

Благодарим Ви четящи дарители!

„Чети, дари“ с Ваша  помощ и от Ваше лице се включи в кампанията, организирана от фондация „Очи на четири лапи“ за набиране на средства и помощ с инициативата-Стани „Ангел Хранител“. Дарявайки  кредити си за каузата станахте „Ангел Хранител“ на Малкото куче Ураган, което ще порасте в Голямо куче ВОДАЧ!

 „Инер Уил- Клуб Шумен“ направи възможно това да се случи, създавайки сайта www.chetidari.bg и осигурявайки финансовите средства.

Дарители за каузите са деца и младежи от населени места в цялата страна: гр.Самоков, гр.Бургас, гр.Трявна, гр.Шумен, гр.Казанлък, гр.Сливен, гр.София.

 

Всички четящи дарители ще получат Сертификати за „Ангел Хранител“  на кучето Ураган и негова снимка .

 

  • Стойността на реализираните каузи до момента е 38 776 лева.         
  • Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 375 броя, разпределени в трите възрастови групи.
  • До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

Да дадем нов облик на Актовата зала в Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен. Обновяване на Актовата зала в Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен.

 „Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г.ще бъде върнат към живот. Реставриране на безценната книга „Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г. по Дарителската програма „Осинови книга“ на Национална библиотека „Св.Св.Кирил и Методий“.

Фондация  #ЗА ДОБРОТО  с кампания за  децата на Герои ! Включване в кампанията за подкрепа на децата на Герои-лекари, медици и учители, починали от Ковид-19, докато изпълняват професионалната си мисия.

 

Заради Вас, четящите деца, екипът на сайта ще продължи да публикува в сайта  нови каузи и  заглавия на книги с тестове!

Нека заедно да продължаваме да правим добрини!

  • 43560 кредита разпределени за благотворителност
  • 2134 регистрирани ученици
  • 5168 прочетени книги
  • 49 успешно приключили кампании