bg

С БЛАГОДАРНОСТ ЗА ДОБРИНАТА НА ЧЕТЯЩИТЕ ДЕЦА И МЛАДЕЖИ!

Пробна кауза

Реализирана е още една благотворителна кауза!

Реализирана е каузата „Очи на четири лапи”-училище за кучета водачи по проекта ”Дарявай, докато четеш”, благодарение на четящите ученици. Дарени са 3000 лева на Фондация „Очи на четири лапи” гр. София. С предоставената сума Фондацията закупи суха храна за обучаваните кучета, които ще помогнат на незрящите хора да живеят пълноценно.

Четящите деца и младежи отново положиха усилия и и дариха от добрината си. Решаваха тестове по прочетени книги, спечелваха кредити и ги даряваха за кауза, която да помогне на кучетата в обучение, да станат приятели и помощници на незрящи хора. Ние направихме възможно това да се случи, създавайки сайта www.chetidari.bg и осигурявайки средствата.

Благодарности към всички Вас за труда и добрината! Вие сте четящи дарители! Специални благодарности отправи към Вас Фондация „Очи на четири лапи”, като изпрати Благодарствен адрес.

За тази кауза 86 деца и младежи са дарили от натрупаните кредити от решените тестове по книги, които са прочели! От тях 40 са от гр. Шумен, останалите 46 са от следните населени места: Белене, Варна, Белослав, Бургас, Търговище, София, Балчик, Разград, Брацигово, Димитровград, Пчелник, Асеновград, Хасково, Добрич, Свищов, Брегово, Сливница, Лясковец, Пловдив, Чирпан, Нови пазар.

Това е шеста реализирана кауза по проекта, който стартира на 11.05.2016г.

В сайта до момента са представени още три каузи , които предстои да бъдат реализирани:„Осинови книга”- Дарителска програма на Национална библиотека „Св.Св. Кирил и Методий” ; Организиране на Детски „Фестивал на баскетбола”- ще се работи по превенция на заседнал начин на живот и обездвижване, справяне с агресията, „Дари шанс за живот на новородените деца в тежко състояние” за осигуряване на пациентен монитор за Неонатологично отделение в МБАЛ гр.Шумен. Очаквайте, скоро ще добавим още една кауза!

От Вас четящи приятели, зависи коя ще бъде следващата изпълнена кауза!

Четете и дарявайте и други имат нужда от Вашата помощ!

 

 

 

 

 

 

  • 29870 кредита разпределени за благотворителност
  • 1748 регистрирани ученици
  • 3615 прочетени книги
  • 22 успешно приключили кампании