bg

С коледно настроение четете и дарявайте !

Пробна кауза

Коледа е съвсем скоро . Броим с нетърпение дните до този чуден празник . Всеки мечтае за своя подарък и се надява на чудото , което магията на Коледа да сбъдне. Вие имате уникален шанс да бъдете част от тази магия. Можете да помогнете толкова много  с толкова малко, като дарите натрупаните от Вас кредити за обявените каузи . Бъдете щедри !

От брояча на сайта се вижда , че до сега са натрупани 5610кредита /561прочетени книги/ , а са разпределени за каузите 3680кредита. Цели 1930 кредита очакват да бъдат насочени към каузите! Дарявайте , за да можем заедно да помогнем по-бързо да се сбъднат добрите неща!

Особено радостно е ,че ежедневно се увеличава броя на регистрираните в сайта ученици! Расте и броят на прочетените книги ! Състезанието за най-много прочетени книги до края на Коледната ваканция набира все повече популярност в цялата страна.

До момента можем да отчетем ,че най-много книги са прочетени от участник ,който е в 4-ти клас и е натрупал 60 кредита .  С  по 50 кредита има участници , които са по групи както следва: 1-ва група - двама; 2-ра група - един и 3-та група -4-ма.  Това е за сега. Най-голяма е  конкуренцията при трета група . Има още време до края на състезанието , така че четете и не забравяйте да дарявате!

Дарените кредити не се губят за състезанието .Така ,че бъдете спокойни и дарявайте щедро!

 Пожелаваме Ви весели празници !

 

19.12.2016г

  • 22020 кредита разпределени за благотворителност
  • 1481 регистрирани ученици
  • 2740 прочетени книги
  • 11 успешно приключили кампании