bg

Честито на победителите във Великденското състезание!

Пробна кауза

Великден е светъл празник. На този ден всеки християнин вярва, че на Земята Доброто е надделяло над Злото, Правдата над Неправдата, Светлината над Тъмнината. Символ на нашата най-силна надежда, че доброто ще възтържествува по света.

Мили приятели,

В сайта www.chetidari.bg Ви се дава уникална възможност от читатели да завоювате правото си на дарители. Вие го направихте и за пореден път дарихте от своята добрина на другите около Вас.

Благодарим на всички четящи участници в сайта, дарили спечелените си кредити, за да помогнат на тези, които имат нужда.

С огромно удоволствие обработихме резултатите от Великденското състезание и обявяваме победителите в различните възрастови групи, които ще получат парична награда от 50 лева.

1-ва група от 1-ви до 4-ти клас

Победител е Христина Хаджииванова – 3 клас, СОУ „Йоан Екзарх Български” гр. Шумен – 310 броя кредити от 31 прочетени книги, 300 броя дарени кредити, общ сбор 610.

В тази група Христина Хаджииванова е победител в състезанията за четене за месец януари 2018г. Да и пожелаем успех и занапред!

 

2-ра група от 5-ти до 8-ми клас

Победител е Ивайло Добрев - 5 клас, ОУ „Цар Симеон I” гр. Варна – 120 броя кредити от 12 броя прочетени книги, 90 броя дарени кредити, общ сбор 21 0.

В тази група Ивайло Добрев е победител в състезанията за четене за месеците октомври, ноември, декември 2017г., януари, март 2018г. Победител е и в Коледното състезание. Желаем му успех във всички следващи състезания!

3-та група от 9-ти до 12-ти клас

Победител е Петя Петрова – 12 клас, Национална търговско-банкова гимназия гр. София – 110 броя кредити от 11 прочетени книги, 150 броя дарени кредити, общ сбор 260.

В тази група Петя Петрова е победител в състезанията за четене за месеците януари и февруари 2018г. Желаем и успех и в следващите състезания!

Честито на победителите!

Регистрирайте се в сайта „Чети дари”! Месечните състезанията по четене продължават, не пропускайте своя шанс!

Тече и Годишния маратон по четене, който ще завърши на 01.06.2018г. и е с парична награда. Припомнете си регламента за него.

Дарявайте спечелените си кредити, нека заедно да променяме света към по-добро!

Пожелаваме успех на всички, които са избрали сайта www.chetidari.bg

Дата : 13 април 2018 г.

 

  • 26160 кредита разпределени за благотворителност
  • 1662 регистрирани ученици
  • 3197 прочетени книги
  • 16 успешно приключили кампании