bg

„Чета, споделям, променям“

Пробна кауза

Скъпи четящи приятели на „Чети дари“,

Честит първи учебен ден и успешна нова учебна година !

Днес искаме от сърце да Ви благодарим за Вашата ангажираност към четенето на книги и дарителството, сбъднала вече 12 каузи! Ние вярвяме , че четенето има още много ползи както за личността , така и за обществото .

По случай 20 години от създаването на Инър уил клуб Шумен и петата година от стартирането на проекта „Чети дари“ имаме удоволствието да обявим извънреден ученически конкурс за стихотворение, разказ или есе на тема „Чета, споделям, променям“.

Ще се радваме да споделите какво Ви дава четенето, коя книга ви промени и по какъв начин, какво ново научихте, приложихте, преживяхте...!

Можете да изпратите текстовете си до 31.10.2020 г. на  info@chetidari.bg. Не забравяйте да посочите трите си имена, клас, училище и телефон за обратна връзка . 

Важно условие е предварително да сте регистрирани на страницата ни: www.chetidari.bg  !!!

Също така всеки от Вас трябва да декларира съгласието си за участие в конкурса ! Формуляр от декларацията и указания ще получите на посочена от Вас електронна поща/и-мейл/.

Вашите текстове ще бъдат оценени от авторитетно жури в трите възрастови категории: 1-4 клас, 5-8 клас, 9-12 клас.

За призовите/първи/ места сме предвидили парични награди в размер на 100 лв., но ще раздадем и много други поощрителни награди. Всеки участник ще получи грамота за участие .

Наградите ще бъдат обявени на рождения ден на Инър уил клуб Шумен на 14.11.2020г.!

Очакваме Ви !

 

 

15.09.2020г.

 

 

  • 29870 кредита разпределени за благотворителност
  • 1748 регистрирани ученици
  • 3615 прочетени книги
  • 22 успешно приключили кампании