bg

„Чети, дари“ реализира каузите 21 ГРАМА НАДЕЖДА и Работилница за лекари!

Пробна кауза

Мили четящи приятели,

Добрата новина отново е факт, благодарение на Вас! Вие в сайта www.chetidari.bg решавахте вярно тестове по прочетени книги, спечелвахте кредити и ги дарявахте. И така дадохте възможност да се реализират още две благотворителни каузи. Ето кои са те:

21 ГРАМА НАДЕЖДА-Дарена е сумата от 500 лева на Ателие „Прегърни ме“, за стипендианска  програма за деца и младежи, лишени от родителска грижа, които продължават образованието си.

Работилница за лекари-Дарена е сумата от 500 лева на Фондация „Гален Темелков“ , която работи по проект „Природна Академия Дух и Познание“

Благодарим Ви четящи дарители!

Вие подкрепихте 14 деца и младежи за живот, който им е отказан.

Станахте съпричастни към Фондация „Гален Темелков“ да изгради и оборудва собствена база, в която много деца ще се доближат с още една стъпка към сбъдването на мечтите си да станат лекари!

 „Инер Уил- Клуб Шумен“ направи възможно това да се случи, създавайки сайта www.chetidari.bg и осигурявайки средствата. 

Дарители за каузите са деца и младежи от населени места в цялата страна - гр. Шумен, гр. Бургас, гр. София, гр. Пловдив, гр. Стара Загора, гр. Трявна, гр. Златица, с.Бистрца.

Стойността на реализираните 32 каузи до момента е 34 210 лева.          Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 352 броя, разпределени в трите възрастови групи.

 До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани: 

„Българска дневница“-е наред да бъде спасен по програма „Осинови книга“-Реставриране на оригинали на  Първият вестник редактиран от Г.С.Раковски през 1857г. в Национална библиотека „Св.Св.Кирил и Методий“ гр.София по програмата „Осинови книга“ .

 

Подкрепете ателие „Прегърни ме“!- Финансова подкрепа за ателие „Прегърни ме“, да реализира дейности за връщане на вярата в доброто на изоставени деца и че животът може да бъде прекрасен.

 

Кучета асистенти на фондация „Очи на четири лапи“ за хора с двигателни дефицити-Финансова подкрепа за фондация „Очи на четири лапи“ за обучение на кучета за хора с двигателни увреждания.

 

Екипът на сайта е окрилен, че  Вие четящи деца и младежи променяте света към по-добро!

Ние ще се погрижим да се увеличават  заглавията на книги с тестове и  благотворителните каузи в сайта www.chetidari.bg !

  • 42530 кредита разпределени за благотворителност
  • 2118 регистрирани ученици
  • 5029 прочетени книги
  • 47 успешно приключили кампании