bg

„Чети, дари“ реализира две благотворителни каузи, благодарение на четящите деца и младежи!

Пробна кауза

Протокол за дарениеДоговор за дарение

Адмирации за четящите дарители!

 Четенето  ни стимулира да направим света едно по-добро място! Ето, че се случва. Благодарение на Вас, мили четящи приятели са реализирани две благотворителни каузи,  чрез сайта www.chetidari.bg

Ето кои са те:

 „Барбарони /пуф“ за Дневен център за деца и лица с увреждания в гр.Шумен!, Дарени са четири броя „Барбарони/пуф“ на Дневен център за деца  с увреждания в гр. Шумен.

Здравей Лято! Хайде на море! Дарена е сумата от 500 лева на Ателие „Прегърни ме“, за да се осигури творческа ваканция на море на 27 деца без семейства.

 Благодарим Ви четящи деца и младежи!

Вие подарихте на  децата в Дневен център четири броя „Барбарони/пуф“. В тези барбарони децата ще отморяват, ще четат любима книжка или ще играят видеоигра.

Помогнахте на 27 изоставени деца да живеят и мечтаят 24 часа. По време на ваканцията те откриват и развиват своите таланти, учат се да бъдат отговорни към другите социално зрели личности, изживяват истински срещи и приятелства.

„Инер Уил- Клуб Шумен“ направи възможно това да се случи, създавайки сайта www.chetidari.bg и осигурявайки средствата.

Дарители за каузите са деца и младежи от населени места в цялата страна - гр. Стара Загора, гр. Шумен, гр. София, гр. Пловдив, , гр. Трявна, гр. Златица, гр. Ботевград.

 Стойността на реализираните 36 каузи до момента е 36 270 лева.          Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 365 броя, разпределени в трите възрастови групи.

 До момента на сайта са представени още две активни каузи, които предстои да бъдат реализирани: 

„Българска дневница“-е наред да бъде спасен по програма „Осинови книга“-Реставриране на оригинали на  Първият вестник редактиран от Г.С.Раковски през 1857г. в Национална библиотека „Св.Св.Кирил и Методий“ гр.София по програмата „Осинови книга“ .

 

Всички деца обичат да бъдат прегръщани!- Финансова подкрепа за Ателие „Прегърни ме“,  което реализира различни дейности за връщане на вярата в доброто на деца, лишени от родители.

 

Четящи дарители, Вие сте светъл лъч! Вие окрилявате   екипа на сайта да продължава да публикува в сайта  нови благотворителни каузи и  заглавия на книги с тестове!

 

 

  

 

  • 40370 кредита разпределени за благотворителност
  • 2060 регистрирани ученици
  • 4787 прочетени книги
  • 41 успешно приключили кампании