bg

„Чети-дари” реализира каузата „Книга прочети и на училищната библиотека помогни!”

Пробна кауза

Благодарности за четящите дарители!

Мили, четящи ученици,

Безкрайна е любовта Ви към книгите и Вашата добрина! Това направи възможно на 25.11.2020г. Инър Уийл Клуб Стара Загора да дари съвременни книги от различни жанрове и автори на стойност 1200 лева на библиотеката в Пето основно училище „Митьо Станев” гр. Стара Загора. Дарението е изпълнена кауза „Книга прочети и на училищната библиотека помогни!”, чрез сайта www.chetidari.bg. Обновяването на библиотечния фонд подтиква всеки ученик да търси и да открива четиво, според интереса си. Дава възможност да се за организират литературни четения и срещи с любими творци.

Благодарим Ви четящи деца! Вие се трудихте и дарихте частици от добрината си!

Помогнахте на една библиотека, да стане по-привлекателна за всички обичащи книгите!

За каузата са дарени 1200 кредита, като 850 кредита са дарили ученици от Пето основно училище „ Митьо Станев” гр. Стара Загора. Останалите 350 кредита са дарили ученици от следните населени места: Бургас, Шумен, София, Пчелник, Стара Загора-СУ „ Железник”, СУ „ Васил Левски”.

Това е четиринадесета реализирана кауза по проекта, който стартира на 11.05.2016г. До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани: „Да разберем по-бързо, да стигнем по-далеко, да знаем повече”-Монитор за интерактивна класна стая в СУ „Васил Левски” гр. Стара Загора; „Четенето е удоволствие-да четем и да играем”-Нов кът за четене в СОУ „Максим Горки” гр. Стара Загора; „Дарете интерактивна платформа за обучение на деца и деца със специални образователни потребности в ДГ „Вълшебство” гр. Бургас”-Интерактивна платформа за видеоигри върху пода в детска градина „Вълшебство” гр. Бургас.

Всичко е във Вашите ръце, четящи приятели! Нека заедно да помогнем на тези, които имат нужда!

Екипът на www.chetidari.bg

25.11.2020 г.

  • 29870 кредита разпределени за благотворителност
  • 1748 регистрирани ученици
  • 3615 прочетени книги
  • 22 успешно приключили кампании