bg

„Чети-дари” реализира още една кауза!!!

Пробна кауза

„Чети-дари” реализира каузата „Пъзели-Българската азбука за Дневен център за деца с увреждания в гр.Свищов“

Мили , четящи приятели,

Благодарение на Вас, Инър Уийл Клуб Свищов  на 15.12.2022г.  дари два броя пъзели-Българска азбука на Дневен център за деца с увреждания, гр.Свищов. Дарението на стойност 230 лева е изпълнена кауза „Пъзели-Българската азбука за Дневен център за деца с увреждания в гр.Свищов“ , чрез сайта www.chetidari.bg.

Благодарим Ви, четящите дарители! С Вашата помощ „специалните деца“ ще се  забавляват, ще се научат да четат и ще се докоснат до книжките.

За каузата са дарили кредити деца от следните населени места в страната: гр. Самоков, гр. Белене, гр. Шумен , гр. Бургас

Стойността на реализираните  каузи до момента е 36 576 лева.         

 Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 372 броя, разпределени в трите възрастови групи.

 До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

Искате ли да знаете какъв е бил Краснописът в България преди 161 години! Реставриране на оригинала на Учебник по краснопис от 1861г. на българския учител Косте А. Свакярев  в Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. София по програмата „Осинови книга“.

Да дадем нов облик на Актовата зала в Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен. Обновяване на Актовата зала в Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен.

Приятелите  на Ателие „Прегърни ме“ отново с прегръдка за вас. Финансова подкрепа за Ателие „Прегърни ме“,  което реализира различни дейности, за да има повече деца, които са лишени от родители да намерят своя път в живота.

 Вие, четящите деца и младежи сте Добротворци!

Екипът на сайта www.chetidari.bg ще се старае да Ви изненадва с   нови благотворителни каузи и  заглавия на книги с тестове!

  • 40370 кредита разпределени за благотворителност
  • 2060 регистрирани ученици
  • 4787 прочетени книги
  • 41 успешно приключили кампании