bg

„Чети-дари” реализира каузата Приятели на Ателие „Прегърни ме“ отново с прегръдка за Вас!

Пробна кауза

„Доброто е в нас и се подарява на другите“

 

Мили четящи приятели,

Вие сте много активни в сайта www.chetidari.bg и чрез четене на книги непрекъснато дарявате от Вашата добрина. Подавате ръце към нуждаещите се, помагате им,  променяте техните съдби!

 С Вашия  дарителски жест, направихте възможно да се реализира каузата Приятели на Ателие „Прегърни ме“ отново с прегръдка за Вас! -Дарена е сумата от 500 лева на Ателие „Прегърни ме“. 

С дарената сума Ателието ще финансира издаването на книга с истории, измислени и написани от децата. На всеки един екземпляр от нея ще има логото на проект „Чети, дари“.

Благодарим Ви, четящи дарители!

Вашата прегръдка към децата от Ателие „Прегърни ме“ им даде  възможност да се докоснат до света на изкуството, да открият  талант си и да се насочат по своя път. Подкрепяйки ги, Вие върнахте усмивките им и вярата, че животът може да бъде прекрасен.

 „Инер Уил- Клуб Шумен“ направи възможно това да се случи, създавайки сайта www.chetidari.bg и осигурявайки финансовите средства.

Дарители за каузите са деца и младежи от следните населени места в страната:  гр. София, гр. Самоков, гр. Стара Загора, гр. Златица, гр. Шумен.

  

 

  • Стойността на реализираните каузи до момента е 39 276 лева.         
  • Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 375 броя, разпределени в трите възрастови групи.
  • До момента на сайта са представени още четири активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

Да дадем нов облик на Актовата зала в Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен. Обновяване на Актовата зала в Средно училище „Йоан Екзарх Български“ в град Шумен.

 „Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г.ще бъде върнат към живот. Реставриране на безценната книга „Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г. по Дарителската програма „Осинови книга“ на Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“.

 

Фондация  #ЗА ДОБРОТО  с кампания за  децата на Герои ! Включване в кампанията за подкрепа на децата на Герои-лекари, медици и учители, починали от Ковид-19, докато изпълняват професионалната си мисия.

 

Включете се отново в кампанията на фондация „Очи на четири лапи“ Стани „Ангел Хранител“! Подкрепа за кампанията Стани „Ангел Хранител“, за да се сбъдне надеждата на незрящ човек да получи куче-водач.

 

Приятели, продължавайте да четете и да изпитвате радостта, че помагате на другите, чрез сайта www.chetidari.bg !

 

 

 

 

  • 44440 кредита разпределени за благотворителност
  • 2146 регистрирани ученици
  • 5262 прочетени книги
  • 51 успешно приключили кампании