bg

Включете се отново в Проекта „ДаунТаун Академия“!

Пробна кауза

Стойност: 500 Кредита

Събрани: 250 Кредита

 Ще подарите оборудване, необходимо за обучението  на Слънчевите деца и младежи!

 Мили, четящи деца,

Вие протегнахте ръце към Слънчевите деца и младежи в Бургас, кв. “Ветрен“, комплекс „ДаунТаун“.  Включихте се в проекта „ДаунТаун Академия“  на фондация „ДаунТаун БГ“ и благодарение на Вас се закупиха професионални кухненски принадлежности за кетъринг. Проектът има за цел да приобщи децата и младежите със синдром на Даун от област Бургас. Помага  на децата и техните семейства да работят заедно в защитена среда,  в работна атмосфера  на една пекарна, кухня и хотел. С помощта на български и нидерландски специалисти децата и младежите придобиват умения и навици да се трудят, обучават се на екипна работа, подготвят се за своята трудова реализация.

С предложената нова кауза Вие, четящи и даряващи деца, можете отново да се включите в Проекта „ДаунТаун Академия“! Вашите дарени кредити ще осигурят закупуването на шкафове за подреждане на закупените кухненски принадлежности, съдове и продукти.

С Вашата доброта и любов, проявена към Слънчевите деца и младежи в Бургас, ще помогнете да получат  оборудване, необходимо в трудовото им ежедневие!

 Ще им помогнете да се чувстват полезни, значими и уверени!

  • 46390 кредита разпределени за благотворителност
  • 2209 регистрирани ученици
  • 5479 прочетени книги
  • 55 успешно приключили кампании