bg

Да прегърнем различните деца

Пробна кауза

Стойност: 500 Кредита

Събрани: 500 Кредита

 

 

Международния ден на детето 1-ви юни е празник за всички деца на планетата, но за голяма част от децата със специални нужди, общуването с другите е предизвикателство, което има дългосрочно въздействие върху тяхното здраве, поведение и бъдеще. Имаме идея как да им помогнем. Като начало ще започнем с децата със специални потребности от Стара Загора.

Включването им в общия празник ще им даде възможност да общуват не само със семействата си, но с и хората около тях, с други деца и възрастни. Празнувайки, децата и техните родители, ще се освободят от неприятните си преживявания спонтанно и ще забравят,  поне за  малко, ежедневния стрес.

За да се почувстват, специалните деца,  обичани, уважавани и че са равни с другите, те ще получат подаръци за Международния ден на детето 1-ви юни. Това ще са специално изработени чаши с детски рисунки /наградени в конкурс/, тениски с весели картинки, шапки за предпазване от слънце и от лошо настроение. С всичко това ще допринесем за положителна промяна в живота им. 

Мили четящи деца, приканваме ви да подкрепите кампанията за изработване на подаръците за децата със специални нужди, които ще получат за Международния ден на детето 1-ви юни. Те имат нужда от помощ, за да изживеят този ден както останалите деца и семейства - в празнична атмосфера, с песни, танци, веселие, приятни, интересни занимания за всички и със специално внимание към тях.

19.02.2024г.

  • 46390 кредита разпределени за благотворителност
  • 2209 регистрирани ученици
  • 5479 прочетени книги
  • 55 успешно приключили кампании