bg

Присъедини се отново в мисия „Прегърни ме“, или в ателието на надеждата!

Пробна кауза

Стойност: 500 Кредита

Събрани: 190 Кредита

Присъедини се отново в мисия „Прегърни ме“, или в ателието на надеждата!

Всеки има нужда от някой друг, особено когато се чувства изгубен.
Мили четящи приятели,
От началото на 2022г. Вие станахте приятели с децата от Ателие „ Прегърни ме“. Мястото, в което деца без родители идват в началото уплашени, наранени, недоверчиви. Трябва им време, за да разберат, че „прегърни ме“ означава да се довериш на някого така, че да забравиш злото на света.
Това се случва с любовта на екипа на ателието и многобройните приятели на децата-актьори, писатели, художници, режисьори.
Ателието, в което децата общуват, рисуват, четат книги, илюстрират приказки, играят на театър, гледат филми, майсторят различни предмети. През него вече са преминали поколения деца. Някои от тях са завършили Художествена академия, актьорско майсторство, графичен дизайн. Понякога се връщат при по-малките, но този път в ролята си на преподаватели заради онова „предай нататък“, което движи живота.
Досега приятели, Вие се включихте в стипендианската програма 21 грама надежда в подкрепа на 14 деца и младежи, които продължават образованието си в различни гимназии и профилирани училища; подкрепихте изкуството да се среща с изоставените деца; подпомогнахте да се реализира творческа почивка на 27 деца на море; станахте съпричастни в издаването на книги с истории, измислени и написани от децата.
Това ни дава надежда, че Вие отново ще протегнете ръце към тези деца в ателието. Дарявайки кредити си за предложената ВИ кауза, ще помогнете на изоставените деца да не се чувстват изгубени и да разберат, че може да нямат нищо, но могат да бъдат всичко.
Присъедини се отново в мисия „Прегърни ме“, или в ателието на надеждата!

  • 46610 кредита разпределени за благотворителност
  • 2216 регистрирани ученици
  • 5505 прочетени книги
  • 56 успешно приключили кампании