bg

Четящите деца и младежи подадоха ръце на „Специалните“ деца и младежи от Дневен център за деца и младежи с увреждания в град Златица!

„Чети-дари”  реализира кауза за Тях!

 

Мили четящи приятели,

Вие, чрез четене на книги в сайта www.chetidari.bg  подкрепихте  децата и младежите от Дневен център за деца и младежи  с увреждания в гр.Златица. Направихте възможно Инър Уийл Клуб Пирдоп да дари арт-терапевтични материали на стойност 600 лева на центъра. Дарението е изпълнена кауза  Арт-терапевтични материали за специализирани дейности в Дневен център за деца и младежи с увреждания гр. Златица.

Благодарим Ви деца и младежи , за положения труд и дарената добрина!

Вие осигурихте специализирана арт терапия за лицата, посещаващи центъра. Тя е от особено значение за тяхното самоусъвършенстване, носи им радост и удовлетворение, помага за социалната им адаптация.

Дарители за каузата са деца и младежи от населени места в цялата страна:  гр. Пловдив, гр.Бургас, гр.Златица, гр. Шумен, гр.Трявна, гр. Стара Загора, гр. Варна, гр. Самоков.

 

Стойността на реализираните  каузи до момента е 41 476 лева.         

 

Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 386 броя, разпределени в трите възрастови групи.

 

До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

„Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г.ще бъде върнат към живот. Реставриране на безценната книга „Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г. по Дарителската програма „Осинови книга“ на Национална библиотека „Св.Св.Кирил и Методий“.

 

Фондация  #ЗА ДОБРОТО  с кампания за  децата на Герои ! Включване в кампанията за подкрепа на децата на Герои-лекари, медици и учители, починали от Ковид-19, докато изпълняват професионалната си мисия.

 

Присъедини се отново в мисия „Прегърни ме“, или в ателието на надеждата! Финансова подкрепа за Ателие „Прегърни ме“,  за да се  помогне на изоставените деца да не се чувстват изгубени и да  разберат, че може да нямат нищо, но могат да бъдат всичко.

 

Приятели, продължавайте да четете и да дарявате от  добрината си, чрез сайта www.chetidari.bg !

Малките добрини правят света по-добър!

  • 45520 кредита разпределени за благотворителност
  • 2179 регистрирани ученици
  • 5371 прочетени книги
  • 54 успешно приключили кампании