bg

Добрата новина отново е при нас, благодарение на четящите деца и младежи!

Пробна кауза

„Чети, дари“ реализира каузата- Да върнем изчезнал вид птица в  Българската природа!

Четящи приятели,

Любовта Ви към книгите и Вашата добрина направи възможно  Инър Уийл Клуб  Стара Загора да дари 200 лева на Спасителния Център за диви животни в гр. Стара Загора. Дарението е изпълнена кауза, „Да върнем изчезнал вид птица в  Българската природа!“, чрез сайта www.chetidari.bg. Уникални сте приятели, каузата събра своите кредити за  20 дни!

Спасителният център за диви животни в град Стара Загора е специализирано звено, свързано с лечение, възстановяване, размножаване и връщане в природата на редки и застрашени от изчезване диви животни, и екологично образование.

Благодарим Ви, четящи дарители!

Вие станахте „осиновители“ на семейство Ловни соколи от Спасителен център за диви животни Стара Загора. Така ще  подпомогнете на  Центъра в грижа им за птиците, за тяхното трайно завръщане в България. Ще се включите в опазването на богатството на Българската природа.

Дарители за каузата са деца от гр.Варна,  гр.Шумен, гр.Самоков.

  • Стойността на реализираните каузи до момента е 43 596 лева.         
  • Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 401 броя, разпределени в трите възрастови групи.
  • До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

Присъедини се отново в мисия „Прегърни ме“, или в ателието на надеждата! Финансова подкрепа за Ателие „Прегърни ме“,  за да се  помогне на изоставените деца да не се чувстват изгубени и да  разберат, че може да нямат нищо, но могат да бъдат всичко.

Да прегърнем различните деца. Кампания за изработване на подаръци за деца със специални нужди от град Стара Загора, които ще получат за Международния ден на детето 1-ви юни.

Да подкрепим участието на Детския хор „Бодра песен“ в международния конкурс в Опатия, Хърватска. Финансова подкрепа за Детският хор „Бодра песен“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие-Обединен детски  комплекс „Анастас Стоянов", гр. Шумен, за участие в престижния международен хоров конкурс  „We Are Singing Adriatic“,  който ще се проведе от 4 до 6 юни 2024 година в Опатия, Хърватска.

 Приятели,  продължавайте да четете и да участвате в благотворителност, чрез сайта www.chetidari.bg

 

 

  • 45520 кредита разпределени за благотворителност
  • 2179 регистрирани ученици
  • 5371 прочетени книги
  • 54 успешно приключили кампании