bg

„Чети, дари“ реализира каузата - Да прегърнем различните деца!

 Четящи приятели,

Любовта Ви към книгите и Вашата добрина направи възможно  Инър Уийл Клуб  Стара Загора да реализира каузата Да прегърнем различните деца, чрез сайта www.chetidari.bg. Инър Уийл Клуб Стара Загора с подкрепата на Омбудсмана на Община Стара Загора организира  Фестивал за деца със специални нужди „Заедно с усмивка“  по случай международният ден на детето 1-ви юни.

Специалните деца получиха подаръци на стойност 500 лева: тениски с весели картинки, ранички пълни с лакомства.

 Благодарим Ви, четящи дарители!

Вие помогнахте децата със специални нужди да изживеят 1-ви юни, както останалите деца и семейства - в празнична атмосфера, с песни, танци, веселие, приятни, интересни занимания за всички и със специално внимание към тях.

Дарители за каузата са деца от гр. Стара Загора, гр. Казанлък, гр. Варна,  гр. Шумен, гр. Самоков, гр. Златица.

До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

Присъедини се отново в мисия „Прегърни ме“, или в ателието на надеждата! Финансова подкрепа за Ателие „Прегърни ме“,  за да се  помогне на изоставените деца да не се чувстват изгубени и да  разберат, че може да нямат нищо, но могат да бъдат всичко.

Стани дарител на фондация „Очи на четири лапи“! Финансова подкрепа за фондация „Очи на четири лапи“, за да стане възможно нуждаещ се човек с увреждане да получи обучено куче.

Включете се отново в Проекта „ДаунТаун Академия“! Финансова подкрепа за проект „Даун Таун Академия“, за закупуване на оборудване, необходимо за трудовото ежедневие на Слънчевите деца и младежи от област Бургас.

 

Приятели,  продължавайте да четете и да участвате в благотворителност, чрез сайта www.chetidari.bg

  • 46390 кредита разпределени за благотворителност
  • 2209 регистрирани ученици
  • 5479 прочетени книги
  • 55 успешно приключили кампании