bg

„Чети, дари“ реализира каузата „Оздравявай без болка и страх“!

„Доброто е това, от което всеки има нужда“.

 

Мили  четящи приятели,

Вие отново протегнахте ръце и помогнахте на онкоболните деца в Онкохематологично отделение към Детска клиника в УМБАЛ „Св. Георги“ гр. Пловдив. Тяхното лечение  е доста продължително с болезнени манипулации с вливане на специфични медикаменти, които се прилагат венозно със специални системи, наречени портове. Вие, чрез сайта www.chetidari.bg направихте възможно Инър Уийл Клуб Пловдив да осигури консумативи за тях.

 За болните дечица в Онкохематологично отделение към Детска клиника в УМБАЛ „Св. Георги“ гр.Пловдив са закупени  36   бр. игли Gripper, които се използват при вливането на специални медикаменти.

Благодарим Ви, четящите деца и младежи за труда и добрината!

С Вашата подкрепа онкоболните деца ще преминат през процеса на лечение без болка и страх, ще спечелят битката с болестта, за да сбъднат мечтите си.

За каузата 280 броя кредити са дарили активни участници в сайта от различни училища в гр. Варна, а останалите 20 броя кредити съответно по един участник от  гр.Шумен и гр.Белене.

  • Стойността на реализираните каузи до момента е 42 896 лева.         
  • Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 397 броя, разпределени в трите възрастови групи.
  • До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

Фондация  #ЗА ДОБРОТО  с кампания за  децата на Герои ! Включване в кампанията за подкрепа на децата на Герои-лекари, медици и учители, починали от Ковид-19, докато изпълняват професионалната си мисия.

Присъедини се отново в мисия „Прегърни ме“, или в ателието на надеждата! Финансова подкрепа за Ателие „Прегърни ме“,  за да се  помогне на изоставените деца да не се чувстват изгубени и да  разберат, че може да нямат нищо, но могат да бъдат всичко.

Проектът „ДаунТаун Академия“ иска да осигури професионални кухненски  принадлежности за кетъринг! Финансова подкрепа за проект „ДаунТаун Академия“, за закупуването на професионални кухненски  принадлежности за подготовка на кетъринг– една от дейностите, по които работи проектът.  

Приятели, екипът на сайта ще продължи да Ви изненадва с  нови благотворителни каузи и  заглавия на книги с тестове!

  • 45520 кредита разпределени за благотворителност
  • 2179 регистрирани ученици
  • 5371 прочетени книги
  • 54 успешно приключили кампании