bg

„Чети-дари” реализира две благотворителни каузи!

„Добротата има привилегия да дарява щастие, надежда, вяра, да връща усмивки, блясък в очите. И в това е нейната магия.“

Мили четящи приятели,

Любовта Ви към книгите и доброта са безгранични! Вашата активност в сайта www.chetidari.bg , трудолюбие и участие в благотворителност, направиха възможно  да се реализират още две благотворителни  каузи.

 Ето кои са те:

Фондация  #ЗА ДОБРОТО  с кампания за децата на Герои!  Дарени са 500 лева на Фондация „ За Доброто“ за кампанията Фонд за децата на Герои. Фондът за децата на Герои осигурява стипендии от 500 лева месечно/6000 лева годишно на децата на  лекари, медици, учители, починали от Ковид-19, докато изпълняват професионалната си мисия.

Да Подкрепим участието на Детския хор “ Бодра песен” в международния конкурс в Опатия, Хърватска! Дарени са 500 лева на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Обединен детски комплекс „Анастас Стоянов" гр. Шумен, за участието на Хор „Бодра песен“ в международния хоров конкурс „We Are Singing Adriatic ,  от 4 до 6 юни 2024г. в Опатия, Хърватска.

Благодарим Ви четящи деца и младежи, за труда и дарената добрина!

Вие подкрепихте децата-сираци, за да продължат да се развиват и образоват.

Дадохте възможност на децата от прочутия Хор „Бодра песен“ да представят своето майсторство и красота на българското хорово изкуство пред голяма хорова аудитория.

  „Инер Уил- Клуб Шумен“ направи възможно това да се случи, създавайки сайта www.chetidari.bg и осигурявайки финансовите средства.

Дарители за каузите са деца и младежи от следните населени места в страната:  гр.Варна, гр.София,  гр.Стара Загора, гр.Трявна, гр.Шумен, гр.Пловдив, гр. Самоков.

 До момента на сайта са представени още три активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

Присъедини се отново в мисия „Прегърни ме“, или в ателието на надеждата! Финансова подкрепа за Ателие „Прегърни ме“,  за да се  помогне на изоставените деца да не се чувстват изгубени и да  разберат, че може да нямат нищо, но могат да бъдат всичко.

Да прегърнем различните деца. Кампания за изработване на подаръци за деца със специални нужди от град Стара Загора, които ще получат за Международния ден на детето 1-ви юни.

Стани дарител на фондация „Очи на четири лапи“! Финансова подкрепа за фондация „Очи на четири лапи“, за да стане възможно нуждаещ се човек с увреждане да получи обучено куче.

 Приятели, продължавайте да четете и да дарявате добрина, чрез сайта www.chetidari.bg

03.05.2024г.

 

  • 46390 кредита разпределени за благотворителност
  • 2209 регистрирани ученици
  • 5479 прочетени книги
  • 55 успешно приключили кампании