bg

Приключи състезанието „Голямо лятно четене” за лято 2023г.!

Пробна кауза

Скъпи четящи приятели,

Лятната ваканция отмина оставяйки незабравими спомени за игри, приключения и вълнуващи забавления. Едновременно с това Вие намерихте време да четете книги и участвате в благотворителност, чрез сайта www.chetidari.bg. Това Ви прави много специални и истински благородни личности! Поклон и благодарност от екипа ни!

С радост обработихме резултатите от състезанието „Голямо лятно четене” с период 01.07.2023г.-15.09.2023г. Ето кои са  победителите в различните възрастови групи, като всички те ще получат награда в размер от 50 лева.

1-ва група от 1ви до 4-ти клас

Победител е Радост Т. -4 клас,  НУ „Климент Охридски“ гр.Пловдив- 80 броя кредити от 8 прочетени книги, 130 броя дарени кредита, общ сбор 210.

2-ра група от 5-ти до 8-ми клас

Победител е Моника Д. -7 клас, ППМГ „Нанчо Попович“ гр. Шумен- 90 броя кредити от 9 прочетени книги, 100 броя дарени кредита, общ сбор 190.

3-та група от 9-ти до 12-ти клас

За съжаление няма участници в  състезанието „Голямо лятно четене“ 2023г.

Честито на Радост, Моника !

Поздравления, четящи приятели и дарители!

Екипът на „Чети, дари” искрено се надява, че отново ще бъдем заедно с Вас през новата учебна 2023/2024 година. Очакват Ви нови състезания, заглавия на книги и  благотворителни каузи. В следваща новина ще бъде публикуван графикът на състезанията за новата учебна година!

Всички онези, които не са се регистрирали в сайта www.chetidari.bg  да побързат! В него Вие ще изпитате удоволствието от четене на книги и радостта да дарявате добрина! Не пропускайте шанса си да участвате в състезания и да се борите за награди!

Напомняме на тези, които още не са си въвели в профила  данни за промяна в класа, да го направят! Това Ви осигурява безпроблемен достъп до тестовете от Вашата възрастова група.

Пожелаваме Ви много здраве и успешна учебна година!

Продължавайте да бъдете активни  в сайта www.chetidari.bg  и нека заедно да помагаме, на тези които имат нужда!

 

 

30.09.2023г.

  • 45520 кредита разпределени за благотворителност
  • 2179 регистрирани ученици
  • 5371 прочетени книги
  • 54 успешно приключили кампании