bg

ОЗДРАВЯВАЙ БЕЗ БОЛКА И СТРАХ

Пробна кауза

Стойност: 300 Кредита

Събрани: 300 Кредита

Дарявайки Вашите кредите ще помогнете  на онкоболните деца!

 Мили четящи приятели!

             Вашата добрина и искреното Ви желание да помагате, ни дава увереност да Ви предложим поредната  кауза. Тя отново е насочена към болните дечица в Онкохематологично отделение към Детска клиника в УМБАЛ „Св. Георги“ гр. Пловдив. В клиниката се лекуват деца от 1 до 18 годишна възраст от цяла Южна България.

            Диагнозата  рак, чута за пръв път от всеки родител за детето му е разтърсваща. Но вярата за живот е тази, която измества страха  и дава сили  родители и деца заедно да започнат  дълга битка за оздравяване

             Лечението на децата  е доста продължително с болезнени манипулации с вливане на специфични медикаменти ,които се прилагат венозно със специални системи, наречени портове, за които са необходими консумативи. За съжаление Здравната каса не  ги заплаща. Тези специални устройства служат за безболезненото прилагане  на лекарствата ежедневно.

            Протегни  ръка и ти на  онкоболните  деца  да преминат през процеса на лечение на болестта си без болка и страх! С вашата подкрепа те ще спечелят битката с болестта и да сбъднат мечтите си!

 

  • 46390 кредита разпределени за благотворителност
  • 2209 регистрирани ученици
  • 5479 прочетени книги
  • 55 успешно приключили кампании