bg

Четящите деца и младежи с любов и съпричастност към „Специалните“ деца от Дневен център за деца с увреждания в град Шумен!

Пробна кауза

         

 

Мили четящи приятели,

Вие, чрез четене на книги в сайта www.chetidari.bg  изразихте Вашата  любов и подкрепа към децата от Дневен център за деца и лица с увреждания в гр.Шумен. Каузата Четящите деца от сайта „Чети, дари“ помагат на Специалните деца!  събра кредите си за един месец.  

Дарена е сумата от 500 лева на  Дневен център за деца и лица с увреждания в гр.Шумен. С дарената сума в центъра  се закупи  комлект от 6 броя маслени гел плочи за под. Плочите служат за комплексна сензорна стимулация. Подходящи са за деца, страдащи от сензорна депривация, деца от аутистичния спектър, деца с хиперактивност и дефицит на вниманието.

Благодарим Ви, четящи дарители!

Вие станахте съпричастни в усилията на „Специалните“ деца, да повишават своите умения. Подпомогнахте работата на различните специалисти в центъра.  

„Инер Уил- Клуб Шумен“ помогна това да се случи, чрез сайта www.chetidari.bg и осигурявайки финансовите средства.

Дарители за каузите са деца и младежи от населени места в цялата страна: гр. Стара Загора, гр.Самоков, гр.Бургас, гр.Шумен, гр.Казанлък, гр.София, гр.Белене.

Стойността на реализираните  каузи до момента е 40 876 лева.         

Публикуваните заглавия на книги с тестове в сайта са 379 броя, разпределени в трите възрастови групи.

До момента на сайта са представени още четири активни каузи, които предстои да бъдат реализирани:

„Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г.ще бъде върнат към живот. Реставриране на безценната книга „Сборник от слова, стихотворения и диалози“ от 1862-1863г. по Дарителската програма „Осинови книга“ на Национална библиотека „Св.Св.Кирил и Методий“.

Фондация  #ЗА ДОБРОТО  с кампания за  децата на Герои ! Включване в кампанията за подкрепа на децата на Герои-лекари, медици и учители, починали от Ковид-19, докато изпълняват професионалната си мисия.

Включете се отново в кампанията на фондация „Очи на четири лапи“ Стани „Ангел Хранител“! Подкрепа за кампанията Стани „Ангел Хранител“, за да се сбъдне надеждата на незрящ човек да получи куче-водач.

Арт-терапевтични материали за специализирани дейности в Дневен център за деца и младежи с увреждания в град Златица. Подкрепа за „Специалните“ деца и младежи в центъра с Арт-терапевтични материали за специализирани дейности.

 

Приятели, продължавайте да четете и да участвате в благотворителност,  чрез сайта www.chetidari.bg !

Благотворителността е внимание, грижа и отношение!

 

21-4-2023

  • 46390 кредита разпределени за благотворителност
  • 2209 регистрирани ученици
  • 5479 прочетени книги
  • 55 успешно приключили кампании